F. Posedi Murska Sobota Ponudbe in akcije

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Ponudbe in akcije
  2. Nove zavore. Suvereno na pot.
01.10.2023
Ponudbe

Nove zavore. Suvereno na pot.

Zavore so prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila, vendar se sčasoma vseeno obrabijo. Ko opazite, da je zavorna pot vašega vozila daljšala, je potrebno ukrepati. Imetniki kartic ugodnosti PGC izkoristite jesensko ugodnost in prihranite kar 30 % pri nakupu originalnih zavornih oblog ali kolutov, za vozila starejša od 4 let.

PGC UGODNOST ZAVORNE OBLOGE

Z originalnimi zavorami ste kos vsem nepredvidljivim situacijam na cestišču. Zasnovane so namreč posebej za vaše vozilo, saj se popolnoma prilagojene teži, moči in največji hitrosti vašega vozila. Pa vendar se tudi zavore sčasoma obrabijo in jih je potrebno zamenjati. Ko zasledite, da se je podaljšala zavorna pot vašega vozila ali pa se je prižgala kontrolna lučka je čas, da strokovnjaki pregledajo zavorne elemente in jih po potrebi zamenjajo. Pripeljite vaše vozilo na pooblaščeni servis in prepustite pregled ter menjavo zavor našim serviserjem. 

Image

Imetniki kartic ugodnosti PGC izkoristite jesensko ugodnost in prihranite kar 30 % pri nakupu* originalnih zavornih oblog ali kolutov.
 
*Popust je možno unovčiti na originalne zavorne diske in obloge za vozila, starejša od 4 let.


Veljavno do: 31. 12. 2023

30 % na nakup* originalnih zavornih oblog ali kolutov lahko uveljavljate le imetniki kartic PGC (Volkswagen Card, Škoda Card, SEAT Card, CUPRA Card, Audi Card, Volkswagen Card Gospodarska vozila, Porsche Card in Porsche Group Card). Za uveljavljanje popusta pri plačilu storitev predložite kartico ugodnosti ali digitalno kartico ugodnosti, ki jo najdete v mobilni aplikaciji PGC na zavihku »Profil«. Popust je možno unovčiti na originalne zavorne diske in obloge za vozila, starejša od 4 let. Še nimate svoje kartice ugodnosti? Pridobite jo TUKAJ.

Image

Rafko Ficko

servisni svetovalec
Mobilna številka 
Faks 

Adriano Kuzma

servisni svetovalec
Mobilna številka 
Faks 

Štefan Horvat


Telefon 
Mobilna številka 
Faks 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.