F. Posedi Murska Sobota Novice

Perfekten spremljevalec za vse poti. Od živahnega mestnega avtomobila do prostornega poslovnega modela in inovativnega e-vozila - paleta vozil ŠKODA zajema vse. Zakaj ne bi že zdaj poiskali svojega popolnega modela ŠKODA?"

  1. Novice
  2. Novi Skoda Kodiaq
16.06.2024
Novosti znamke Škoda

Novi Skoda Kodiaq

Vaše vozilo mora biti vaš drugi dom na cesti. Partner za raziskovanje sveta. Sredstvo za pametnejše življenje. Škoda Kodiaq je vse to. In še več.

Skoda Kodiaq

Vaš nov prostor za raziskovanje. Večje dimenzije v novem Kodiaqu pomenijo več prostora za potnike v vseh treh vrstah. Nove tehnologije infotainment sistema, pametnejši upravljalni gumbi in komfortne funkcije, kot so sedeži Ergo z izboljšano masažno funkcijo, bodo poskrbeli za prijetnejše počutje v vozilu.

Z novo paleto motorjev, ki zdaj vključuje mHEV in priključni hibrid, lahko živite in vozite pametneje. Novo prilagodljivo vzmetenje DCC Plus z dvema ventiloma omogoča še boljšo vozno dinamiko in udobje. To je pameten način družinskega življenja. To je Škoda.

Skoda%20Kodiaq%202

Večji. Drznejši. Boljši. Večje ne pomeni le bolj praktično. To je tudi priložnost, da dizajn postane bolj drzen, dimenzije pa bolj elegantne. Nov videz gre z roko v roki z novimi zmogljivostmi. To je družinsko vozilo, s katerim se lahko odpravite na najnovejšo pustolovščino. Uživajte v vožnji in bodite pri tem privlačni!


Spoznajte ga tukaj.


Rezervirajte si testno vožnjo.

Anja Pintarič

prodajna svetovalka Škoda
Telefon +386 2 528 11 00
Mobilna številka 
Faks 

Benjamin Kotnik

Prodajni svetovalec Škoda
Mobilna številka 
Faks 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.