F. Posedi Murska Sobota Novice

Perfekten spremljevalec za vse poti. Od živahnega mestnega avtomobila do prostornega poslovnega modela in inovativnega e-vozila - paleta vozil ŠKODA zajema vse. Zakaj ne bi že zdaj poiskali svojega popolnega modela ŠKODA?"

  1. Novice
  2. Novi Superb je tu
21.04.2024
Novo v razstavnem salonu

Novi Superb je tu

Več prostora, več udobja in eleganten dizajn, šest učinkovitih pogonskih sklopov in inovativni varnostni sistemi so tisto, kar zaznamuje novi Škoda Superb.

SKODA SUPERB

Pri novem Škoda Superbu bodo lahko kupci ponovno izbirali med karavanom in limuzino. Nova struktura ponudbe s sedmimi paketi Design Selection ponuja veliko trajnostnih rešitev, denimo tekstil iz 100-odstotno trajnostnih materialov. Hkrati inovativni Škodini pametni izbirni gumbi in nova zasnova notranjosti s prosto­stoječim 13-palčnim zaslonom infotainment sistema omogočajo še bolj preprosto uporabo. Notranjost je prečiščena in prostorna.


Škoda je pogonske sklope znova optimizirala za še večjo učinkovitost. Na voljo so trije bencinski motorji z močjo od 110 kW (150 KM) do 195 kW (265 KM) ter dva dizelska motorja s 110 kW (150 KM) in 142 kW (193 KM). Poleg njih ponudba vključuje nov priključnohibridni pogonski sklop, ki je ekskluziven za karavansko izvedbo Combi, in povsem novo različico z blagim hibridnim pogonom. Inovativni asistenčni sistemi, kot sta asistenca za zavijanje levo (Turn Assist) in asistenca za križišča (Crossroad Assist), so prvič predstavljeni v modelu Superb. 

Image
Image
Image

Nova, prostornejša zasnova notranjosti, prečiščen dizajn in intuitivno upravljanje.
Četrta generacija Superba ima izklesano zunanjo podobo in novo, osmerokotno Škodino mrežo hladilnika. Povsem nova zasnova notranjosti vključuje prostostoječi zaslon infotain­ment sistema z diagonalo do 13 palcev. Izbirna ročica je prestavljena na volanski drog, kar omogoča čisto, urejeno in dosti bolj prostorno sredinsko konzolo. Opcijsko je za Superb prvič na voljo tudi projicirni sistem. Novi Škodini pametni izbirni gumbi omogočajo hiter in intui­tiven dostop do številnih funkcij vozila in infotainment sistema. Poleg tega je pri novem Superbu uporabljena nova struktura ponudbe s paketi Design Selection, ki je bila prvič predstavljena pri modelu Enyaq. Ta struktura ponuja tematske opcijske pakete in posamične opcije. Med novostmi sta tudi telefonski predal z indukcijskim 15-vatnim hitrim polnjenjem in sočasnim hlajenjem pametnega telefona ter hrbtu prijazni sedeži Ergo z desetimi pnevmatsko krmiljenimi masažnimi blazinami. Električni prtljažni rolo pri karavanski različici je ena od številnih novih (skupno 28) 'simply clever' rešitev.

Zgodba o uspehu, ki zajema več kot dve desetletji in tri modelske generacije.


Škoda Superb je na trg prišel leta 2001 in od takrat jih je s tekočega traku zapeljalo več kot 1,6 milijona.


V več kot dveh desetletjih je model prejel številna mednarodna priznanja in nagrade. Samo v letu 2016 jih je več kot 30 prejela tretja generacija Superba; med njimi je bila tudi nagrada Red Dot Award za izjemen produktni dizajn za karavan Superb Combi.


Med letoma 2001 in 2008 je Škoda dobavila skupno 137.000 vozil prve generacije. Od druge generacije je bilo med letoma 2008 in 2015 prodanih 618.000 vozil. Leta 2009 je na trg prišla prva karavanska izvedba modela Superb. Superb tretje generacije je bil predstavljen leta 2015, do danes pa so ga izdelali v 845.000 primerkih.


Image

Novi Superb Combi - ko se združita eleganca in razkošje. Začnite konfiguracijo.

Za več informacij se obrnite na našo prodajno ekipo.

Anja Pintarič

prodajna svetovalka
Mobilna številka 
Faks 

Benjamin Kotnik

Prodajni svetovalec
Mobilna številka 
Faks 

Andrej Vidonja

vodja prodaje
Mobilna številka 
Faks 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.